Fa uns dies que em ballava la idea pel cap, i al final m’he decidit a crear un blog per explicar les meves vivències com a mare novella al país dels víkings. Molta gent de Catalunya em pregunta com és això i allò, com funciona tal i qual, etc. He pensat que seria una bona idea explicar les meves experiències amb el sistema danès aquí per deixar-ne constància, i espero que alhora pugui servir d’ajuda per a catalans que es trobin en una situació similar, o s’estiguin plantejant si Dinamarca és el lloc adequat per crear una família.

El març de 2016 vam tenir la nostra primera filla, així que encara ens queda molt per aprendre, però a mesura que ens anem submergint en el sistema danès, aniré explicant tot el que ens trobem. De moment, les primeres entrades que faré seran sobre l’embaràs, com funciona la baixa de maternitat, etc.

Per començar, podeu llegir una mica sobre qui sóc i què faig a Dinamarca aquí.